Smaka Loss

Här hittar ni recept och fakta om mat och bakverk.

Salamichips

Kategori: Mat

Salami chips är en snabb och enkel rätt att göra som blir god med Aioli! jag introducerades till tapas rätten på min förra praktikplats och bestämde mig för att göra den hemma, men istället för att fritera Salamin så tillagade jag den i ugnen och lika god och krispig blev den! eftersom att jag inte tänkte på att ta en bild tidigare så lånade jag en ifrån www.coop.se där jag också fick receptet ifrån!
 
 
 
Börja med att sätta ugnen på 200º, lägg sedan ut så många salamiskivor du vill ha på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen 10 minuter. (Om du under tiden vill göra en snabb Aioli så kan du bara blanda majonäs och vitlök till en god smak) När det gått tio minuter låt Salamichipsen vila tills de blir torra och krispiga. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: